Naam + Woonplaats:

Peter Couckuyt , Lozerplein 5 , 3950 Bocholt

Hoe en wanneer ben je het eerst in contact gekomen met de Timbrado:

In 1999 las ik in een vogeladvertentie een artikel die mij direkt aantrok. Ver moest ik niet zoeken,er stond een websitelink bij en de nodige info!

Waar heb je uw eerste Timbrado’s gehaald:

Bij Theo Beerenfenger in Den Haag(NL) , hij had het artikel geschreven en om dat mijn schoonouders van Den Haag waren was de trip rap gemaakt.Na de vriendelijke en hartelijke ontvangst bij Theo en Anneke Beerenfenger kreeg ik de nodige info van Theo. Vol met trots en goede tips weer naar limburg waar ik heel voorzichtig de vogels in hun nieuw verblijf geplaatst.

Wat vind je van de Timbrado en waarom deze hobby:

Het temperament van de vogel , de variatie van de zang , het trainen voor de zangwedstrijden en de zangwedstrijden op zich zelf. In het begin was het niet zo simpel om zo een wedstrijd te organiseren maar dankzij alle vrijwilligers en de leden uit Nederland en België is de wedstrijd ieder jaar nu een groot succes.Dat zien we aan het aantal deelnemers uit binnen- en buitenland en het aantal vogels dat ingeschreven word.

Waarom ben je lid van de Society :

Na een poos in Nederland de interessante vergaderingen te hebben bezocht hebben we samen met Theo Beerenfenger (toen voorzitter van de Timbrado-society Nederland,nu Erevoorzitter) in België ook een Timbradosociety opgericht.Samen met Nard van Thielen(secretaris) , Eddy de Maerteleire(penningmeester) en mijzelf. Met de hulp van de Timbrado-society Nederland zijn we gekomen tot wat de society in België nu is, een stabiele club met een mooi aantal leden die verspreid zijn over heel België en waar we als bestuur heel trots op zijn. Helaas kunnen we niet voor iedereen goed doen,er gaan er soms een paar weg door omstandigheden maar ieder jaar gaat ons ledenaantal naar boven.Via deze wijze wil ik iedereen nog eens van harte bedanken!!!

Verder alles wat je zelf nog wil vertellen:

Ik denk dat ik in bovenstaande regels wel alles verteld heb. Ik ben een trotse voorzitter en verheug mij iedere keer op de vergaderingen die we organiseren,de wedstrijden enz.. De bezoeken van onze nederlandse keurmeesters en hun uiteenzettingen over van alles en nog wat op onze vergaderingen is voor iedereen een goede zaak.Ook dank ik nog even mijn bestuur want zonder hun beiden was ik ook niets he.Bedankt Nard en Patrick(vervanger van Eddy de Maerteleire als penningmeester)

Hieronder nog wat Foto’s van vroeger en nu!!


Hier samen met mijn oudste docher Sarah voor onze kweekruimte op de achtergrond,waar ik altijd op kon vertrouwen als ik door werkomstandigheden laat thuis kwam.De vogels hadden altijd op tijd hun eten en drinken! Bedankt Sarah!!

Theo Beerenfenger en Peter Couckuyt                Een van de eerste vergaderingen!


Keurmeester Harry Smith in actie!                                   Maunuel , onze spaanse vriend!


Societybarbeque te Edegem op 4 juli 2009

Login

Om de verslagen te lezen moet u ingelogd zijn. U kan zich registeren met uw eigen unieke ID en paswoord. Na activatie van de webmaster krijgt u exclusieve toegang tot de verslagen. Hou er rekening mee dat u de login gegevens strikt privé houd. Registreren doet u door op "registreer" net hierboven te drukken.

Teller

280234
Vandaag
Gisteren
Deze Week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Totaal
36
45
114
80389
786
1135
280234

Uw IP: 44.200.136.171
2022-09-28 22:04