Het is duidelijk dat de leden van de Society alleen genoegen nemen met de hoogste kwaliteit van de Spanish Timbrado-zang. Met elkaar hebben we een etiquette samengesteld waar men zich aan wenst te houden en die ook garanties geeft aan potentiele kopers van de Spanish Timbrado`s. Er word veel gekweekt en niet alles is fokzuiver. Wij willen garant staan voor de eerlijkheid van onze Spanish Timbrado`s ! Om toch geen kat in de zak te kopen hebben we gezamenlijk onderstaande richtlijnen samengesteld en onszelf opgelegd. Leden van de Spanish Timbrado Society Belgie zullen dan ook deze richtlijnen graag in acht willen nemen zodat zij zich met enige trots een  Spanish Timbrado Society-lid kunt noemen.

 

1. Het Society-lid is aantoonbaar Spanish Timbradokweker.(d.w.z. ten minste een eigen kweek/keurlijst kunnen overleggen van een door de bond geautoriseerde tentoonstelling).Aangesloten bij onze Society en dus ook op onze ledenlijst staat!

2. Het Society-lid geeft, bij het verkopen van Spanish Timbrado`s, tenminste een stamkaart of stamboom met ouders af .

3. Het Society-lid geeft bij verkoop van een man mogelijk 1 keurlijst af aan de koper. Of een duidelijk leesbare kopie ervan,als hij op een keuring geweest is zodat de koper de toeren kan beoordelen.

4. Het Society-lid houdt zich aan de richtprijs van de Society per koppel Timbrado`s. (seizoen 2014-2015 is de richtprijs € 50,-/koppel).
Let op:dit is slechts een richtprijs!!! De werkelijke prijs dient u altijd overeen te komen met de nieuwe kweker of eigenaar!!!

5. Het Society-lid geeft betrouwbare informatie over de verstrekte voer-methode. (inclusief eventueel groenvoer,extra vitaminen,eventuele enting/gezondheidsproblemen en preventief genomen maatregelen)

Onvolkomendheden bij Spanish Timbrado-transacties of tentoonstellingen vernemen wij graag van u!!!

Sportieve groeten
Het Bestuur

Login

Om de verslagen te lezen moet u ingelogd zijn. U kan zich registeren met uw eigen unieke ID en paswoord. Na activatie van de webmaster krijgt u exclusieve toegang tot de verslagen. Hou er rekening mee dat u de login gegevens strikt privé houd. Registreren doet u door op "registreer" net hierboven te drukken.

Sponsors

 

 

 

Teller

225363
Vandaag
Gisteren
Deze Week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Totaal
28
18
130
25432
435
1077
225363

Uw IP: 3.81.29.254
2019-12-13 16:02